Ohita ja siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Mitä tarkoitetaan perusvoiteella?

Perusvoide on lääketehtaassa valmistettu voide, joka ei sisällä lääkeaineita. Perusvoiteet on tarkoitettu jokapäiväiseen ihon kosteuttamiseen ja puhdistamiseen.

Mitä eroa on eri värisillä Apobase-tuotteilla?

Voiteiden ominaisuudet vaihtelevat tarkemman käyttötarkoituksen, ihon kunnon ja vuodenajan vaatimusten mukaan. Parhaiten löydät omalle ihollesi sopivimman Apobasen kokeilemalla. Saat myös halutessasi neuvoja oikean voiteen valintaan apteekista. Lue tarkemmat tuote-esittelyt täältä.

Sopiiko Apobase atooppiselle iholle?

Kyllä. Perusvoiteet ovat aina osa atooppisen ihottuman hoitoa. Erityisesti karbamidia sekä glyserolia sisältävä Apobase Carbamide 5 % sekä keskirasvainen ja nopeasti imeytyvä Apobase Cream 30 % soveltuvat kuivalle ja herkälle iholle, kuten atoopikoille.

Sopivatko tuotteet lapsille?

Apobase-tuotteet soveltuvat hyvin koko perheelle vauvasta vaariin.

Sopiiko Apobase vegaaneille?

Kyllä, kaikki Apobasen voiteet ovat vegaanisia, hajusteettomia ja parabeenittomia.

Kuuluvatko Apobase-voiteet Kela-korvauksen piiriin?

Seuraavat tuotteet ovat Kela-korvattavia lääkemääräysmerkinnällä “Pitkäaikaisen ihosairauden hoitoon”: Apobase Cream 30 % pumppupullot 440 g ja 1000 g, Apobase Lotion 20 % pumppupullot 440 g ja 1000 g, Apobase Carbamide 5 % 250 g tuubi sekä 440 g pumppupullo ja Apobase Oily Cream 60 % pumppupullot 435 g ja 900 g.

Miten pitkään avatut voidepakkaukset säilyvät?

Avattu pakkaus säilyy 12 kuukautta. Tarkista aina myös pakkauksen parasta ennen päiväys. Säilytä avatut voidepakkaukset huoneenlämmössä, kuivassa ja tasalämpöisenä. Voiteet eivät saa jäätyä.

Testataanko Apobase-tuotteita eläinkokeilla?

Apobase tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.