Helmikuun huipputarjous!

1.2.2017

OSTA NYT APOBASE PUMPPUPULLO, SAAT 100 G TUUBIN KAUPAN PÄÄLLE!

Tarjous on voimassa apteekeissa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee Apobase Creme 440 g ja Apobase Oily Creme 435 g pumppupulloja. Kaupanpäällinen on Apobase Creme tai Apobase Oily Creme 100 g tuubi. Edun arvo on n. 5,50 euroa.

Actavis-brändit löytyvät jatkossa ratiopharmin valikoimasta

19.8.2016

Ratiopharm Oy:n emoyhtiö Teva Pharmaceuticals Ltd. (TEVA) on ostanut Allergan-yhtiön rinnakkaislääkkeet ja itsehoitotuotteet. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että Actavis Oy:n tunnetut tuotemerkit (esim. Apobase, Decubal, Betolvex sekä Actavis-reseptivalmisteet) löytyvät jatkossa ratiopharmin valikoimasta.

Maailmanlaajuisesti yrityskauppa tuo yhteen kaksi johtavaa toimijaa, ja uusi yhtiö tarjoaa entistä vahvemman valikoiman laadukkaita ja edullisia lääkevalmisteita. Suomessa sekä Actavis Oy että ratiopharm Oy jatkavat toimintaansa toistaiseksi erillisinä yhtiöinä. Yrityskauppa nostaa uuden yhtiön Suomen viiden suurimman lääkemarkkinoijan joukkoon.* *IMS 5/2016

Apobase Creme ja Oily Creme ovat tulossa takaisin apteekkeihin uudella koostumuksella

31.5.2016

Apobase Creme ja Oily Creme perusvoiteet palaavat takaisin apteekkimyyntiin uudella koostumuksella. Löydät uudesta koostumuksesta tarkempaa tietoa Voiteet-sivulta.

Toimitukset apteekkeihin saadaan käynnistettyä vaiheittain. Apobase Creme ja Oily Creme 200 g tuubit ovat kuluttajien saatavilla apteekeissa viikosta 23 eteenpäin. 100 g tuubit ovat tulossa apteekkeihin viikkojen 25-26 aikana.

Apobase Creme ja Oily Cremen puolen kilon ja kilon pumppupullojen ja täyttöpakkausten apteekkitoimituksista tiedotamme myöhemmin erikseen ajankohdan tarkennuttua.

Apobase ja olympiauimari Emilia PIkkarainen ovat löytäneet toisensa

Tammikuu 2016

Apobase on solminut yhteistyösopimuksen Rio de Janeiron 2016 kesäolympialaisiin harjoittelevan uimari Emilia Pikkaraisen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tukea Emiliaa vaativassa päivittäisessä harjoittelussa kohti olympiamenestystä sekä vahvistaa Apobasen tunnettuutta jokaisen iholle sopivana perusvoiteena. Apobasen tunnetuimmat perheenjäsenet eli sininen Apobase Creme ja punainen Apobase Oily Creme ovat kuuluneet Emilian päivittäisiin ihonhoitorutiineihin jo vuosien ajan.

– Vietän altaassa päivittäin monta tuntia. Uintitreenien jälkeen ihoni janoaa aina kosteutusta, ja varsinkin talviaikaan se näyttää ihan ohuelta huokoiselta kalansuomulta. Olen käyttänyt niin kauan kuin muistan ihoni kosteuttamiseen sinistä ja punaista Apobasea. Talvisin käytän oikeastaan vain punaista, sillä vain se on riittävän rasvaista rutikuivalle iholleni, kertoo Emilia. – Tykkään molemmista voiteista tosi paljon, sillä ne imeytyvät saman tien ihoon eivätkä jätä rasvaista tuntua.

– Emilian kanssa allekirjoitetun yhteistyösopimuksen myötä haluamme vahvistaa positiivista mielikuvaamme ja näkyvyyttämme sekä saada uusia kohderyhmiä Apobasen käyttäjiksi. Uskomme, että Emilian kanssa voimme kasvattaa kiinnostavuuttamme erityisesti nuorten, urheilijoiden sekä liikuntaa aktiivisesti harrastavien kaikenikäisten suomalaisten keskuudessa, kertoo Apobasen tuotepäällikkö Saija Raudas Actavis Oy:stä.

– Olemme todella iloisia, että Emilia otti meihin yhteyttä ja ehdotti markkinointiyhteistyötä. Sillä, että hän on hoitanut, suojannut ja kosteuttanut ihoaan Apobasella jo vuosia, oli meille iso merkitys. Näen yhteistyössämme paljon mahdollisuuksia, Raudas jatkaa.

Käytännössä Apobasen ja Emilia Pikkaraisen yhteistyö tarkoittaa Emilian esiintymistä Apobasen valtakunnallisessa mainonnassa, mm. tv:ssä, aikakauslehtien sivuilla, apteekkimateriaaleissa, www.apobase.fi -sivuilla ja Facebookissa (facebook.com/apobase). Apobase näkyy myös Emilian omissa some-kanavissa Twitterissä (@EmiliaEpi) ja Instagramissa (emiliapikkarainen).

Tänä syksynä Vain elämää -ohjelmassa on mukana myös Apobase!

Syyskuu 2015

Suomen suurin musiikkiviihdeohjelma Vain elämää starttaa neljännen kautensa Nelosella perjantaina 18.9.2015. Saamme jälleen tuttuun tapaan nauttia yhdessä hauskaa pitävistä ja toistensa kappaleita upeasti tulkitsevista suosituista suomalaisista artisteista: Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle.

Tutustu tämän syksyn jaksoihin ja artisteihin etukäteen tai seuraa ohjelmaa Nelosen ohjelmasivujen, Radio Suomipopin ja Apobasen Facebook-sivujen kautta:

www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elamaa

www.facebook.com/apobase

www.radiosuomipop.fi

Apobase-tuoteperhe on saanut uuden perheenjäsenen!

Toukokuu 2015

Apobase-tuoteperhe on kasvanut uudella SV-korvattavalla Apobase Lotion 440 g -pumppupullolla. Hetkessä imeytyvä Lotion on täydellinen kesävoide ihon päivittäiseen puhdistamiseen ja kosteuttamiseen aurinkoisen kesäpäivän ja rantaleikkien jälkeen.

Parabeeniton Apobase Lotion sopii erinomaisesti koko keholle, kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Voiteen rasvapitoisuus on 20 %.

Voit käyttää Apobase Lotionia myös kasvojesi ihonhoitoon; puhdistamiseen, meikin alle ja meikin poistoon. Voide toimii hyvin myös kireältä tuntuvan ihon kosteuttamiseen parranajon ja sheivauksen jälkeen.

Iholiitto ja Actavis tempaisevat ihosairauksiin liittyviä ennakkoluuloja vastaan

Helmikuu 2015

Iholiitto ja Actavis ovat käynnistäneet yhdessä valtakunnallisen Uskallan-nimisen kampanjan, jonka tavoitteena on kumota ennakkoluuloja, jotka kohdistuvat ihotauteja sairastaviin. Uskallan-kampanja kertoo www.uskallan.fi-kampanjasivustolla erilaisista ihosairauksista ja niiden hoidosta sekä rohkaisee ihotauteja sairastavia hakemaan itselle parasta hoitoa.

Uskallan-kampanja on tarkoitettu meille kaikille. Kampanja näkyy kaikkialla Suomessa esimerkiksi ihopisteissä, mediassa ja blogeissa. Uskallan.fi-kampanjasivustolla voit sinäkin jakaa oman ihosi tarinan ja tarjota näin vertaistukea muillle ihosairauksien tai erilaisten ulkonäköongelmien kanssa kamppaileville.

Voit myös osallistua tärkeään kampanjaan Instagramissa julkaisemalla itsestäsi luonnonkauniin kuvan hastagilla #Uskallan2015. Kaikki kuvat julkaistaan Uskallan-sivustolla.

"Kuiva iho saattaa kuullostaa pieneltä ongelmalta, mutta pahimmillaan se vaikuttaa ihan jokapäiväiseen elämään", kertoo lapsuudesta asti atopiaa sairastanut Essi. "Usein ennakkoluulot, arvostelu ja vähättelevä suhtautuminen ihosairauksiin johtuvat yksinkertaisesti ihmisten tietämättömyydestä – ei ymmärretä kuinka suuresta ja kokonaisvaltaisesta asiasta ihosairaudessa voi olla kysymys."

"Ennakkoluulojen poistamiseksi asiallisen tiedon jakaminen on tärkeää. On tärkeää tietää, että on olemassa paljon erilaisia ihosairauksia ja niihin liittyvää oireilua, joka näkyy myös ulkonäössä. Ihosairaudet, näkyvät ne pinnalla tai eivät, ovat todella harvoin tai tuskin koskaan tarttuvia ", kertoo Iholiiton toiminnanjohtaja Sirpa Pajunen.

Essin ja muiden ihotauteja sairastavien tarinoihin ja Uskallan-kampanjaan voit tutustua osoitteessa **www.uskallan.fi

Lue lisää Iholiiton toiminnasta osoitteesta www.iholiitto.fi

Apobase on uudistunut!

Toukokuu 2014

Suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan hoitanut Apobase on uudistanut pakkausilmettään ja koostumustaan. Uudet Apobase-perusvoiteet ovat täysin parabeenittomia. Apobase Hydrogel ei sisällä säilöntäaineita lainkaan.

Apobasen uusista pakkauksista löydät nyt entistä helpommin ihon tarpeisiin sopivan perusvoiteen. Voiteiden rasvapitoisuudet ja käyttötarkoitus on nostettu selkeästi esiin pakkausten etupuolelle valintaasi helpottamaan. Apteekin hyllyltä Apobase erottuu jatkossakin raikkailla ja vahvoilla väreillään!

Kokeile eri Apobase-voiteita ihosi päivittäiseen kosteuttamiseen, puhdistamiseen ja hoitoon. Kokeile uutta, entistäkin ihanampaa Apobasea. Löydät voiteet apteekista!